Ecoville

De Vereniging Hoogstamfruit Groene Hart levert biologisch fruit em sap aan Ecoville. Dit fruit en sap wordt vnl verkocht op de biologische markten en aan exclusieve biologische reataurants die oude rassen graag willen behouden vanwege de exclusiviteit.

 
Ecoville is al sinds 2001 dé horecagroothandel voor biologische aardappelen, groenten & fruit. Door eigen import uit Frankrijk en Italië en een intensieve samenwerking met regionale boeren, vooral uit de Hoeksche Waard, is het assortiment zeer breed. Van standaardsoorten tot vergeten groenten en Oudhollandse hoogstamfruitrassen.Bij ons gaat het niet zomaar om een biologisch product; het gaat om het béste biologische product.
 

U vraagt, wij leveren

De zoektocht naar het beste van het beste is onze drijfveer. Wij hebben een bijzonder breed assortiment en wat wij niet direct in voorraad hebben, bestellen wij voor u. Praktisch alles is biologisch verkrijgbaar.

Van basis tot exclusief

Onze klanten zijn ons net zo dierbaar als onze producten, daarom hebben wij intensief overleg met lokale boeren. Op diverse boerenbedrijven – ook zorgboerderijen – telen de boeren speciaal voor ons exclusieve gewassen om u een groot plezier te doen. “De groenteboer met passie voor zijn producten en verstand van koken” – dat is typisch Perry Falter van Ecoville.

 
 

Additional information